Olivenolie-polyfenolindekset · høst 2025/26

Alle olivenoliemærker, der offentliggør deres polyfenoltal, rangeret

De producenter, vi fandt, som offentliggør et polyfenoltal for deres aktuelle olie, rangeret efter de to dokumenterede forbindelser. Hvert tal linker til producentens egen side eller laboratorierapport.

Levende indeks Opdateres løbende, efterhånden som nye resultater og høster kommer ind Seneste opdatering september 2026

Producenter på listen

15, fra 7 lande

Rangeret efter

oleocanthal + oleacein, mg/kg

Hvert tal

kopieret fra producentens egen side eller certifikat

Udgave

høst 2025/26 · 2026/27 følger de nye presninger

Sådan fungerer rangeringen

Rangeret efter to navngivne forbindelser, aldrig efter totalen

Totaler fra forskellige laboratoriemetoder er forskellige valutaer: den samme olie måler 874 med én metode og 1.046 med en anden. Et navngivet molekyle er undtagelsen. Målt på de samme olier stemmer oleocanthal overens på tværs af metoder inden for omkring 10 %. Derfor rangerer indekset efter oleocanthal + oleacein, D1-tallet, der er trykt på certifikater fra Athens Universitet, og en olie kan kun rangeres, når producenten offentliggør begge.

Tre regler afgør, hvem der er med

1

Offentliggjort af producenten

På producentens eget website. Forhandlerlister og prisregistre tæller ikke.

2

Aktuel eller foregående høst

Polyfenoler falder, efterhånden som olien ældes. Et tal fra 2022 beskriver en olie, der ikke længere findes.

3

Enhver akkrediteret metode

Metoden er trykt ved siden af hvert tal. Olier med en total og ingen forbindelser oplistes, urangeret.

Det rangerede indeks

Oleocanthal + oleacein, mg/kg, som offentliggjort

Laconiko

ZOI

1.196total 1.397 NMR

The Governor

Limited Edition

875total 1.316 NMR

ATTIMO

Coratina

807total 847 HPLC

Kyoord

High Phenolic

657total 1.007 NMR

Pamako

Monovarietal

634total 2.000 NMR

OlvLimits

Green Machine

439total 1.295 NMR

Olivea

Ultra High Phenolic

419total 1.046 NMR

Sakellaropoulos

Fyllikon First Harvest

390total 1.825 NMR

Gråt: hvert mærkes egen hovedtotal og metode. Søjlerne og totalerne sorterer ikke ens, og det er hele pointen.

Indekset

8 olier med dokumenteret oleocanthal og oleacein

Hvert kort viser producentens værdier for forbindelserne, hovedtotalen i producentens egen metode og dokumentet bag dem. Vi laver selv olivenolie, og vores Coratina er med her, holdt til samme format og samme regler som alle andre.

01

Laconiko ZOI

Kalamon · Laconia, Greece

NMR

Oleocanthal + oleacein

1.196 mg/kg

1.000 oleocanthal · 195 oleacein

Total, NMR
1.397 mg/kg
Høst
2025/26 September 2025
Pris
$59.95 / 375ml (≈ $80 per 500ml) sold out
Laboratorierapport
Kan ses COA PDF

Det mest slående tal for enkeltforbindelser i dette indeks: oleocanthal på omkring syv gange gennemsnitsolien, dokumenteret, og nok til førstepladsen i sig selv. Græskdyrket, solgt i USA og jævnligt udsolgt.

02

The Governor Limited Edition

Lianolia · Corfu, Greece

NMR

Oleocanthal + oleacein

875 mg/kg

577 oleocanthal · 298 oleacein

Total, NMR
1.316 mg/kg
Høst
2025/26 October 2025
Pris
£49.95 (Limited) / £39.95 (Premium) per 500ml backorder
Laboratorierapport
Kan ses COA download on the Premium product page

Korfiotisk Lianolia med det stærkeste fuldt dokumenterede forbindelsespar i indekset, i begge kvaliteter.Også i sortimentet · Premium: 771 combined (476 + 295), total 1,174

03

ATTIMO Coratina

Coratina · Puglia, Italy

HPLC vores olie

Oleocanthal + oleacein

807 mg/kg

471 oleocanthal · 336 oleacein

Total, HPLC
847 mg/kg
Høst
2025/26 October 2025
Pris
€24 / 500ml
Laboratorierapport
Kan ses Certificate page, ISO/IEC 17025 lab

Vores egen olie, holdt til samme format som alle andres. Disse værdier kommer fra kromatografi-familien, som i den eneste offentliggjorte sammenligning af samme olie på denne side målte oleocanthal et godt stykke under NMR. Denne række er målt med den konservative metode.

04

Kyoord High Phenolic

Lianolia · Corfu, Greece

NMR

Oleocanthal + oleacein

657 mg/kg

374 oleocanthal · 283 oleacein

Total, NMR
1.007 mg/kg
Høst
2025/26 November 2025
Pris
$49 / 500ml
Laboratorierapport
Kan ses University of Athens COA behind the "Third Party Verified Certificate" button

Et amerikansk mærke, der presser korfiotisk Lianolia, med værdier for enkeltforbindelser foran olier med langt større totaler.

05

Pamako Monovarietal

Tsounati · Crete, Greece

NMR

Oleocanthal + oleacein

634 mg/kg

372 oleocanthal · 262 oleacein

Total, NMR
2.000 mg/kg
Høst
2024/25
Pris
not listed by the producer (retailers around €33 / 500ml)
Laboratorierapport
Kan ses COA PDF

Den største total i indekset, og den tydeligste demonstration af, hvorfor denne side ikke rangerer efter totaler. De 2.000 hviler mest på andre afledte forbindelser, mens de to hovedmolekyler ligger midt i feltet. Højtliggende økologisk Tsounati.

06

OlvLimits Green Machine

Coratina · Puglia, Italy

NMR

Oleocanthal + oleacein

439 mg/kg

292 oleocanthal · 148 oleacein

Total, NMR
1.295 mg/kg
Høst
2025/26 October 2025
Pris
€23 / 500ml
Laboratorierapport
Kan ses University of Athens COA behind the "Polyphenols Report" button

Et hollandsk mærke, der aftapper tidligt høstet Coratina fra Puglia. En firecifret total med de to hovedforbindelser på omkring en tredjedel af den.

07

Olivea Ultra High Phenolic

Olympia · Messinia, Greece

NMR

Oleocanthal + oleacein

419 mg/kg

244 oleocanthal · 175 oleacein

Total, NMR
1.046 mg/kg 874 med HPLC
Høst
2025/26 October 2025
Pris
$45 / 500ml
Laboratorierapport
Kan ses Both certificates on a dedicated lab results page

Den mest lærerige post på siden. Den samme olie, analyseret med begge metodefamilier, begge dokumenter offentliggjort. Totalerne lander 20 % fra hinanden. Hvis du læser én post for at forstå, hvorfor sammenligning på tværs af metoder kræver omhu, så læs denne.

08

Sakellaropoulos Fyllikon First Harvest

Koroneiki · Sparta, Greece

NMR

Oleocanthal + oleacein

390 mg/kg

226 oleocanthal · 165 oleacein

Total, NMR
1.825 mg/kg
Høst
2025/26
Pris
not listed (telephone orders and resellers)
Laboratorierapport
Kan ses Public analysis archive, certificates back to 2010

Den dybeste publiceringshistorik i olivenolie. Certifikater for hvert produkt, hvert år, i seksten år. Den næststørste total i indekset, bygget mest på andre forbindelser end hovedparret.

Olien på plads 3, med sine to søstersorter og hver laboratorierapport: polyfenolrig olivenolie fra ATTIMO.

Kun opgivne totaler

7 producenter offentliggør en total og ingen forbindelser

De kan ikke placeres i indekset. Oplistet efter opgivet tal, hvilket er en liste og ikke en rangering: disse totaler kommer fra fire forskellige metoder, og tre af dem fra slet ingen opgivet metode.

PJ Kabos Phenolic Shot

Koroneiki · Peloponnese, Greece · høst 2025/26

Ingen laboratorierapport · €59.83 / 500ml · sold out

1.473 mg/kg

NMR · 995 HPLC

Den anden udgiver med to metoder, 48 % fra hinanden på den samme olie, uden dokument og uden forbindelser bag nogen af tallene.

Olio Intini Coratina

Coratina · Puglia, Italy · høst 2025/26

Ingen laboratorierapport · €24.50 / 500ml

1.100 mg/kg

metode ikke opgivet

En respekteret mølle i Puglia, og den tyndeste firecifrede påstand på denne side. Ingen metode, intet dokument, ingen forbindelser.

Oro del Desierto Picual

Picual · Almería, Spain · høst 2025/26

Laboratorierapport kan ses · €14.50 / 500ml

844 mg/kg

Folin-Ciocalteu

Den mest systematiske udgiver uden for det rangerede indeks. Hele sortimentet (fra Picual 844 ned til Lechín 507), hver sæson, med metodens begrænsninger oplyst af producenten selv. Folin måler ingen enkeltforbindelser, så en rangering efter forbindelser er udelukket per konstruktion.

Oleum Crete Koroneiki

Koroneiki · Messara, Crete · høst not stated

Ingen laboratorierapport · AED 120–210 across three 500ml oils

800 mg/kg

metode ikke opgivet

De certifikater, det viser, gør det manglende mere synligt.

Morocco Gold Extra Virgin

Picholine Marocaine · Morocco · høst not stated

Ingen laboratorierapport · $44.40 / 500ml

606 mg/kg

metode ikke opgivet

Testlaboratorierne er navngivet, metoden er det ikke. Begge tal er deres; vi oplister begge.

Rapunzel Polyphenolia

Crete, Greece · høst not stated

Ingen laboratorierapport · €9.99 / 250ml (≈ €20 per 500ml)

500 mg/kg

metode ikke opgivet

Den eneste post fra supermarkedskanalen, fra et tysk økologisk mærke. Et offentliggjort tal på en butikshylde er sjældnere, end det lyder.

Blueprint Snake Oil

not stated · høst 2025

Laboratorierapport kan ses · $39 / 750ml (≈ $26 per 500ml)

425 mg/kg

HPLC

Et beskedent tal, offentliggjort med et ordentligt certifikat. Dokumentet er ægte; tallet er tallet.

Fuldt indeks

Senest opdateret september 2026

#Mærke · olieOleocanthal + oleaceinTotalMetodeHøstLaboratorierapportPris
1 Laconiko · ZOI 1.196 1.397 NMR 2025/26 kan ses $59.95 / 375ml (≈ $80 per 500ml)
2 The Governor · Limited Edition 875 1.316 NMR 2025/26 kan ses £49.95 (Limited) / £39.95 (Premium) per 500ml
3 ATTIMO · Coratina 807 847 HPLC 2025/26 kan ses €24 / 500ml
4 Kyoord · High Phenolic 657 1.007 NMR 2025/26 kan ses $49 / 500ml
5 Pamako · Monovarietal 634 2.000 NMR 2024/25 kan ses not listed by the producer (retailers around €33 / 500ml)
6 OlvLimits · Green Machine 439 1.295 NMR 2025/26 kan ses €23 / 500ml
7 Olivea · Ultra High Phenolic 419 1.046 / 874 NMR / HPLC 2025/26 kan ses $45 / 500ml
8 Sakellaropoulos · Fyllikon First Harvest 390 1.825 NMR 2025/26 kan ses not listed (telephone orders and resellers)
— PJ Kabos · Phenolic Shot ikke offentliggjort 1.473 / 995 NMR / HPLC 2025/26 ingen €59.83 / 500ml
— Olio Intini · Coratina ikke offentliggjort 1.100 not stated 2025/26 ingen €24.50 / 500ml
— Oro del Desierto · Picual ikke offentliggjort 844 Folin-Ciocalteu 2025/26 kan ses €14.50 / 500ml
— Oleum Crete · Koroneiki ikke offentliggjort 800 not stated not stated ingen AED 120–210 across three 500ml oils
— Morocco Gold · Extra Virgin ikke offentliggjort 606 not stated not stated ingen $44.40 / 500ml
— Rapunzel · Polyphenolia ikke offentliggjort 500 not stated not stated ingen €9.99 / 250ml (≈ €20 per 500ml)
— Blueprint · Snake Oil ikke offentliggjort 425 HPLC 2025 kan ses $39 / 750ml (≈ $26 per 500ml)

Tallene er verificeret på producenternes egne sider i september 2026. Maskinlæsbar kopi på /polyphenol-index.json, CC BY 4.0.

Hvorfor totalerne er forskellige

Totale polyfenoler er mindst tre målinger

Hver metode tæller et forskelligt sæt forbindelser i forskellige enheder. Forskellen har strukturelle årsager, ikke sjuskede laboratorier, og der findes ingen fast omregning, fordi den afhænger af hver olies profil. Dette indeks omregner ingens tal.

HPLC og COI-metoden

Måler lavest
Sådan fungerer den
Adskiller olien i dens forbindelser og måler hver enkelt på vej ud. IOC's officielle metode for biofenoler, udført af de fleste akkrediterede fødevarelaboratorier.
Hvad totalen betyder
Total i tyrosolækvivalenter, som tæller den lille kerne af hvert molekyle og ligger lavt per konstruktion.
I dette indeks
ATTIMO, Blueprint, Oliveas andet certifikat

NMR

Måler højere
Sådan fungerer den
Aflæser prøvens magnetiske signatur og summerer en lang liste af fenoliske forbindelser, herunder tunge afledte molekyler, som andre metoder delvist overser.
Hvad totalen betyder
Totalen tæller den fulde vægt af hver oplistet forbindelse, så den lander strukturelt højere på den samme olie.
I dette indeks
Certifikater fra World Olive Center og Athens Universitet: det meste af det rangerede indeks

Folin-Ciocalteu

Egen skala
Sådan fungerer den
En farvereaktion. Et reagens bliver blåt i forhold til den samlede fenoliske aktivitet, og olien adskilles aldrig i forbindelser.
Hvad totalen betyder
Total i kaffesyreækvivalenter. Navngiver ingen forbindelse, så den kan ikke placere en olie i det rangerede indeks.
I dette indeks
Oro del Desierto, ATTIMO Picual

Samme olie, to metoder

To mærker offentliggør den samme høst under begge familier

Begge tal legitime, begge fra den samme flaske. Kromatografi-rækkerne i rangeringen er underdrevet af den samme asymmetri, aldrig smigret: Oliveas oleocanthal står til 143 på COI-certifikatet og 244 på NMR-certifikatet.

Sådan måles polyfenoler

Olivea Ultra High Phenolic · 20 % fra hinanden

NMR
1.046
HPLC
874

PJ Kabos Phenolic Shot · 48 % fra hinanden

NMR
1.473
HPLC
995

mg/kg, høst 2025/26. Olivea: to offentliggjorte certifikater. PJ Kabos: tal opgivet i produktteksten, intet certifikat.

Hvorfor næsten ingen offentliggør

Offentliggørelsen er selve signalet

Polyfenolindhold er det nærmeste, olivenolie kommer på et måleligt kvalitetssignal. Det forudsiger bitterhed og skarphed, afgør, om en olie kvalificerer til EU's eneste godkendte sundhedsanprisning for olivenolie, og falder med alderen. De fleste producenter offentliggør intet, og årsagen er strukturel: sen høst og højt udbytte, økonomien bag næsten hver eneste supermarkedsflaske, giver olie med lavt polyfenolindhold. Mærkerne på denne side har målt og var villige til at vise resultatet.

Hvem offentliggør hvadTotalOleocanthalOleaceinRapport
Laconiko · ZOI
The Governor · Limited Edition
ATTIMO · Coratina
Kyoord · High Phenolic
Pamako · Monovarietal
OlvLimits · Green Machine
Olivea · Ultra High Phenolic
Sakellaropoulos · Fyllikon First Harvest
PJ Kabos · Phenolic Shot — — —
Olio Intini · Coratina — — —
Oro del Desierto · Picual — —
Oleum Crete · Koroneiki — — —
Morocco Gold · Extra Virgin — — —
Rapunzel · Polyphenolia — — —
Blueprint · Snake Oil — —

Tal, der findes, offentliggjort af andre

Sparta Medicinal Olive Oil, 3.400 mg/kg ifølge World Olive Centers priser 2026. Omfakion Plus, 2.006 til 2.101 med oleocanthal op til 1.534, ifølge forhandlerlister. Evolia, omkring 2.012 ifølge dens Aristoleo-pris. PhenOLIV, 2.011, kun forhandlerliste. Physis of Crete Korona, 1.477 NMR på en polsk forhandlers side. Ingen af dem står på producentens eget website, så ingen er i indekset, før det ændrer sig. Tricarico offentliggør fulde analysescanninger for sin Coratina, fra 2022, og er pensioneret efter friskhedsreglen.

Mærkerne, der intet offentliggør

Per september 2026: De Carlo, hvis produktside roser "den høje værdi af polyfenoler" uden at opgive en, Guglielmi, Castillo de Canena, Biolea, Filippo Berio og Frantoio Muraglia offentliggør ikke noget tal for nogen olie. Terra Cretas sporbarhedsværktøj giver syreindhold, peroxidtal og UV-absorbans for din præcise flaske, og ingen polyfenoler.

Intet offentliggjort tal betyder ikke en dårlig olie. Det betyder en olie, der ikke kan verificeres. Producenterne ovenfor driver møller, bestiller analyser og ser disse tal hver sæson. At lade dem forblive uoffentliggjorte er et valg.

Indsend en olie

Producerer du en olie, der kvalificerer, eller har du fundet en, vi har overset?

Send linket til de offentliggjorte tal og analysen. Poster verificeres mod den offentliggjorte kilde og tilføjes ved næste opdatering. Ethvert akkrediteret laboratorium eller universitetsprogram kvalificerer, uanset hvilken metode det bruger. Offentliggørelse af oleocanthal og oleacein placerer en olie i det rangerede indeks.

Skriv til indekset

Spørgsmål om indekset

Metode og kilder

Hvert tal er kopieret fra producentens egen side eller certifikat, som offentliggjort, i september 2026. Intet omregnes mellem metoder. ATTIMOs række læses fra dens certifikatpost når siden bygges. Indsendelser: hello@attimo-oil.com.